Sale & Lease back

 

Je bedrijfswagen verkopen maar hem wel blijven gebruiken?

Dat kan met Sale & Lease back!

Je verkoopt je bedrijfswagen (s) aan ons en leaset deze vervolgens terug. Zo maak je werkkapitaal vrij voor de groei of continuïteit van je onderneming.

Je hebt 2 opties om je eigen bedrijfswagen bij ons terug te leasen:

Full operational lease of Netto operational lease. Het verschil? De service componenten die je er bij neemt. Bij beide opties verkoop je de bedrijfswagen (s) aan ons en heb je dus direct beschikking over werkkapitaal.

  • Bij Full operational lease is er de mogelijkheid om onderhoud, verzekering, wegenbelasting, banden en vervangend vervoer mee te nemen in het lease. Ook draagt Locallease het restwaarde risico. Om te bepalen of dat voor jouw tot de mogelijkheden behoort willen we allerlei zaken weten van je bus. Denk daarbij aan km stand, reeds uitgevoerd onderhoud, wat je per jaar aan km’s maakt etc. Samen met jouw stellen we dan een dagwaarde van de bedrijfswagen vast, kopen die van je in en bieden hem dan vervolgens aan in een maatwerk offerte.
  • Bij Netto operational lease verkoop je de bedrijfswagen(s) aan ons en neem je verder geen service componenten af. Samen met jouw bepalen we de dagwaarde. Je betaald een lage maandtermijn voor het gebruik van de bus maar dient zelf zorg te dragen voor onderhoud, verzekering etc. Wel draagt locallease het restwaarde risico.

Wat zijn de voorwaarden van Sale & Lease back?

Wij bieden dit product uitsluitend aan ondernemers aan. Dit kan al vanaf 1 bestelbus maar is je wagenpark groter? Ook dat is bespreekbaar. Deze vorm van leasen is maatwerk in optima forma en voor meer informatie vragen wij je te bellen met 088-3741769 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je contact gegevens. Wij nemen dan contact met je op en bespreken we samen de mogelijkheden.